Relax... @Youandi

op .

we genoten van de workshop "ontspannings massage @ Youandi" 

DSC 7443tekst

Het is altijd leuk om goede ervaringen te delen. Na de geweldige ervaring met de massage voor Shanti bij Sanadog, heb ik Sandra gevraagd om een workshop te komen geven voor de Youandi familie.
Dus vandaag was dan de workshop "ontspannings massage" verzorgd door Sanadog hier in mijn tuin. Ik plan altijd goed weer voor evenementen, maar vandaag was het 30+ graden! ... een beetje over de top, maar gelukkig kwam alles goed en was er voldoende schaduw en een fris windje om het aangenaam te houden voor honden en baasjes

Sandra van Dinther (Sanadog) verzorgde voor ons een super leuke workshop waarbij 14 eigenaren van Youandi OES deelnamen. Ze kwamen werkelijk uit alle windstreken; Van Groningen tot Heerlen en van Zutphen tot Schiedam en zelfs voorbij Antwerpen waren er honden (en eigenaren) van de partij. Sandra leerde ons met een stukje duidelijke theorie en heldere praktijk oefeningen hoe we onze honden beter leren kennen in hun lichaamstaal, en hoe we ze (beter) kunnen leren kennen en ontspannen.
Het was een leuke dag en we hebben allemaal genoten en wat hebben we veel geleerd! 
Dank je Sandra / Sanadog namens alle Youandi Boppers & baasjes!