Shanti 14 jaar

op .

DSC 7081

we vieren de 14e verjaardag van Shanti!

De Engelsen zeggen zo mooi " count your blessings"... en ja, dat doen we. Vandaag 10 maart 2019 vieren we de 14e verjaardag van mijn Shanti. 

Ze is sinds haar geboorte al mijn schaduw, mijn beste vriendin en mijn trots.

Al 14 jaar hebben we zoveel plezier samen! We reizen nog regelmatig samen door Europa, ze heeft haar eigen plekje voorin de camper. Ze slaapt elke nacht naast me op bed (er wordt nu een traplift gemonteerd zodat ze met haar stramme pootjes niet meer die stijle trap op hoeft te klimmen) Ze ligt dagelijks trouw onder de tafel aan mijn voeten als ik aan het werk ben, en we lopen elke dag ons rondje door het bos om haar bespiering op peil te houden. Ja..."life is good" en we genieten elke dag samen!

Shanti heeft me afgelopen december op een ochtend vreselijk laten schrikken toen ze een maagtorsie bleek te hebben. Gelukkig zag ik het meteen en waren we heel snel bij de dierenarts in Eersel waar ze met spoed geopereerd werd. Ze knapte daarna wel weer heel snel op, en verbaasde iedereen met haar voorspoedige herstel. Onvoorstelbaar voor zo'n oude dame! 

We wandelen elke dag samen door het bos, en blijven zo lekker in beweging. Ze bezoekt regelmatig de massage salon en zo houden we haar bespiering op peil zodat ze goed kan blijven opstaan en bewegen.

Shanti is altijd vrolijk, ze is super fit en mijn zonnetje in huis.. Vanavond bakken we speciale pannekoeken voor Shanti (en de rest van de familie mag mee-eten hoor!)

Shanti haar officiele naam is Multi Ch Youandi Moët & Chandon, en ze is de moeder van 2 nesten. 

meer info over Shanti vind je hier

 

Tags: Shanti verjaardag