Sneeuwpret!

op .

Heerlijk.. het sneeuwt in Nederland. 

Je kan een OES niet blijer maken, dan met sneeuw!

Het begon vrijdag al, en zaterdag zette het gelukkig door! Wat een pret voor Dior.. nu net 8 maanden oud. Ze gaat helemaal uit haar dak in de sneeuw. Haar half-broertje Floyd, die hier de afgelopen weken te logeren was, genoot als een puppy! De eerste keer echte sneeuw... want dat had hij nog nooit meegemaakt, en is wel wat anders dan de Ierse regen! 

De jonge lui zette de boel op z'n kop, en genoten met volle teugen. De ouwe garde hielden het op wat hobbelen in de sneeuw en vooral blaffen tegen de jeugd (met andere woorden: doe toch normaal) De ultieme lol op zaterdag betekende dat Floyd zaterdag avond weer ff (deels) in bad moest, om zondag weer picobello op de show in Amsterdam te verschijnen. Enfin, de show was geen succes. Maar... was het niet een Amsterdammer die ooit zei " elk nadeel hep zun voordeel"? We wonnen niet, en konden dus vroeg naar huis om in nóg meer sneeuw te spelen!!

Floyd was hier een paar weken om zijn show carrière buiten Ierland door te zetten. Door de weersomstandigheden zal Floyd niet met auto naar huis gaan. Zijn eigenaresse zal hem komen halen en vliegt samen met Floyd vanuit Amsterdam terug naar Ierland. Daarmee wisselt hij bijna de wacht met Passion, want zij is vandaag bij ons ingetrokken met haar mooie dikke buik!

Nog een weekje te gaan voordat we samen gaan puffen... Maar ook Passion vindt de sneeuw heerlijk, ze hobbelt en speelt nog lekker mee met de rest!

 

Tags: Dwayne Dior Floyd Sneeuw