Reunie 2017

op .

De jaarlijks Youandi reunie

Op 16 juli kwamen ze weer uit alle windstreken bij elkaar... om met familie en aanhang te komen wandelen in de Drunense Duinen.

Wat een opkomst, en wat was het weer gezellig. Doordat alle families elkaar tijdens de bezoekzondagen in het nest al vaker ontmoet hebben, is het leuk om elkaar nu weer terug te zien.

Helaas kon ik zelf maar 3 honden meenemen, en waren Vincent, Chanel en Shanti thuis. Jammer dat ze daardoor niet op de familie foto's konden poseren, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ik heb genoten!! Ik ben zo trots op alle Youandi honden- en daarbij horen ook de familie leden die danwel niet hier geboren zijn maar wel écht bij de familie horen, zoals oa Bubbles, Passion en Roefol- En wat is het leuk om ze allemaal weer terug te zien, samen te zien spelen, ravotten. Ook een mooie gelegenheid voor mij om weer ff bij te kletsen met iedereen... ahum, het was zo gezellig én druk dat ik volgens mij niet iedereen persoonlijk heb gesproken!?) Maar wat was het leuk!!!

De Time pupjes vonden het enig om samen te ravotten door het zand, terwijl de baasjes ervaringen uitwisselden over de opvoeding en gekkigheidjes die de pups uithalen.

 

Helaas kon het Time nest niet voltallig aanwezig zijn... baasjes op vakantie, verhinderd of de afstand was te groot (Kleine Babs woont in Spanje) Maar mama Brechtje kon toch poseren met Penny-Rose, Bowie, Foppe, en Brom.

Het was ook zeker leuk om ook van de oudere honden nog zoveel nestgenootjes bij elkaar te zien. 4 Toetjes nest uit 2009 waren er, en konden poseren mét papa en mama!

vlnr: Kyona (Ch Youandi Tiramisù) papa Doughnut (Argovian Imported by Youandi) mama Pien (Youandi Allure) Sjaan (Youandi Crêpe Suzette) Pooh (Ch Youandi Meringue) Pino (Youandi Grand Dessert) NB Zusje Donna (Youandi Cassata) was er voor het éérst in jaren niet bij omdat ze vakantie aan het vieren was. Deze foto is voor jou Donna, met liefs van ons allemaal!

De Sporters uit 2016 waren zeer goed vertegenwoordigd! Zonder enig nest tekort te willen doen, was dit een heel 'druk' maar ook het gezelligste nest waarbij de zondagen feestjes waren met wekelijks gebak en veel lol en slappe klets. Niet volkomen onverwacht dus ook een grote opkomst van dit 'team', maar ook in dit nest helaas 2 afwezigen ivm afstand (Demi woont in Ierland en  Erik in Wales-UK) en helaas moesten de baasjes van Joop afmelden ivm werk... maar toch 6 vd 10 samen op de foto! (helaas, mama Purdey was thuis ivm loopsheid)

vlnr: Keet (Youandi Time Out), Snow (Youand Checkmate) Fay (Youandi Demarage) Cooper (Youandi Knock Out) Disney (Youandi Freestyle) Dacey (Youandi Touchdown)

 

En natuurlijk waren ook de Snoepjes uit 2013 er weer bij!

vlnr: Waldo (Youandi Popcorn) Mama Pooh (Ch Youandi Meringue) J-Lo (Youandi Cotton Candy) Noush (Youandi Nougat) Oma Pien (Youandi Allure)

 

En last but not least, de Vintage Champagne telgen: Joep en Dior met hun papa en mama

 

als afsluiting hebben we nog het terras van Bos en Duin in beslag genomen, en terwijl de honden hun snoet in een bak water dompelden, kon wij nog verder bijkletsen en zelf ook wat drinken. Het was leuk, het was genieten met een zachte G!

Dank aan iedereen die er was!

ennuhhhn volgend jaar gaan we weer de 'Reunie dag' organiseren, net als in 2013... datum wordt tijdig bekend gemaakt, locatie voor de dag, BBQ, een dag vol plezier & campeer mogelijkheid...bij "Onze Joop" in Eersel! Ik kijk ernaar uit :-)

Tags: reunie wandeling