Time pups; 8 weken

op .

8 weken... afscheid van de Time pups

De afgelopen weken waren druk, maar zo leuk! Wat heb ik genoten en wat zijn ze toch leuk. Vandaag moest ik afscheid nemen...

De pups zijn van hun geboorte tot aan het vertrek zo leuk, makkelijk en gezellig geweest. Het was echt een feest om ze 8,5 week om me heen te hebben. Zelfs in de laatste week -wanneer pups meestal wat ongedurig worden, en 'toe zijn aan wat opvoeding en nieuwe indrukken'- kon ik alleen maar genieten van hun lieve en vrolijke aanwezigheid. 

Ook voor dit nest kwamen alle eigenaren weer gedurende de afgelopen weken bijna wekelijks knuffelen, babbelen, genieten en koffiedrinken op zondagmiddag. Al met al zijn er door deze enthousiaste mensen enkele duizenden kilometers verreden om hun pup te leren kennen! Wat meer kan ik wensen als fokker? 

Met 'mixed feelings' heb ik ze vandaag na de koffie & vlaai één voor één naar de auto gebracht, om aan de reis en hun nieuwe leven te laten beginnen. Ze krijgen allemaal een gouden mandje, dat weet ik 100% zeker. Bofkonten zijn het, die Time pups. Net als al die Youandi pups die in de voorgaande nesten werden geboren.

Ik ben trots, en zo blij. En heb nu last van 'het lege nest syndroom'...  

 

Tags: pups time