Time pups; week 7

op .

Genieten met een GROTE G

Elk nest is leuk... maar dit is zo'n nest waar elke fokker van droomt. Alle pups hebben een heerlijk zacht karakter, ze zijn vrolijk en ondernemend en zo lief! Geen geschreeuw, geen protest als ze binnen moeten komen. Nou ja, 1 keer waren ze echt niet blij... in de regen! (zit in de genen, de hekel aan regen!)

Vorige week zijn we bij de dierenarts geweest voor de totale check-up en de Vaccicheck. Dit wil zeggen dat ze niet klakkeloos gevaccineerd zijn, maar dat er bloed is afgenomen om te zien hoeveel "maternale immuniteit' ze nog hebben. (= bescherming van mama) Zo kunnen we vaccineren op maat -en op het beste moment- zodat een enting ook optimaal zijn werk kan doen. Alle pups bleken nog voldoende antistoffen te hebben, en worden over 3 weken door hun baasjes weer getiterd om te zien hoe ver de antistoffen van mama zijn afgebroken, en of het dan wél tijd is om te vaccineren.

Ze eten nu nog steeds 1x per dag vers vlees, variërend van kip tot lam, en van rund tot zalm. Ze mochten ook eens lekker kluiven aan verse kippenekken, dat was wel een beleving! Leuk om te zien hoe ze als kleine wolfjes hun prooi willen meenemen naar een rustig plekje. Kluiven, sabbelen en spelen met zo'n stuk vlees. Uiteindelijk heeft mama ze half afgeknabbelde stukken opgegeten. Die geniet enorm van de vele grote bakken vlees die haar worden voorgeschoteld. 

We hebben de keuzes gemaakt, welke pup bij welke familie zal gaan wonen. Dit was soms best lastig, omdat (zeker de jongens) erg op elkaar lijken in gedrag. Ook de Raad van Beheer is geweest om de chips te plaatsen en DNA af te nemen, dus alle namen liggen nu vast.

Dit nest is het "Time Thema" dus we presenteren met trots: 

🐾 Youandi Time is on my side. 🐾  Youandi Happy Hour 🐾 Youandi Ahead In Time 🐾 Youandi Sign Of the Times 🐾 Youandi Fashionably Late 🐾 Youandi Time In a Bottle 🐾 Youandi No Time To Waste 🐾 Youandi Have The Time of My Life 🐾 

 

Tags: pups time