Time pups; week 3

op .

"Time pups" week 3; kleur bekennen

3 weken oud alweer... de oogjes zijn open en bekennen kleur! Ik had niet anders verwacht dan wat blauwe ogen te zien. Papa en mama hebben beiden 1 blauw/ 1 bruin oog... en gezien de stamboom (we gaan terug naar Lotte en Balou) had ik veel blauw verwacht. Maar... moeder natuur verrast ons en 'slechts' 2 reutjes hebben 1 blauw oog. De anderen gaan met bruine kijkers door het leven. 

De foto's van deze week tonen voornamelijk slapende pups, sorry! Maar ohhh wat zijn ze toch lief en schattig zo. Ze beginnen steeds meer te bewegen en de wereld te ontdekken. Ze eten 2x per dag zelf en dit gaan we nu opbouwen naar grotere hoeveelheden en zometeen ook 3x per dag. 

Mini-man is ook zijn mijlpaal gepasseerd, hij is de kilo grens over! Deze kleine man, wordt een heel grote man. Dat weet ik zeker, hij is mijn held.

Pupjes moeten zich kunnen ontwikkelen en bewegen, en ondertussen leren ze elke dag nieuwe dingen. Dus hebben ze een grote puppy-ren gekregen met extra ruimte en nieuw speelgoed. Ze vinden het leuk en ontdekken elk plekje! 

De komende dagen gaan we buitenspelen... dus volg de Time pupjes onze Youandi pagina op FB voor de laatste filmpjes! 

 

Tags: pups time