Shanti

op .

Nederlands-, Duits-, San Marinese Jr Champion, Mediterean- & Brussels Jr Winster '06

Danish, Swedish, Norwegian, Nordic, Dutch, Belgium, German, VDH, Swiss, Luxembourgs, Monaco, Slovenian, Croatian, International Champion

Amsterdam Winster' 07, Europa Sgr '07, Brussels Winster '07

Ch Youandi Moët & Chandon

 D.O,B.: 10-3-2005, HD-A & Eyes Clear, PCD Clear 

 

Shanti is een heerlijk vrolijke meid; vol humor, erg slim én verschrikkelijk lief! Ze is een volle zus van Babs, lijkt sprekend op haar vader door d'r gekke streken, maar ook op haar moeder Coco door haar extreem lieve karakter.

Op shows heeft ze alle records verbroken! Op leeftijd van 15 maanden had ze al 5 internationale jeugd titels verdiend. Haar carriere verliep met veel plezier en in sneltreinvaart; Op de leeftijd van 2 jaar mocht ze zich al Multi Kampioen noemen en won ze in Engeland de '1st prize' op Crufts! Doordat ze simpelweg te jong was moesten we soms geduld hebben om titels af te kunnen ronden, maar op leeftijd van amper 3 jaar was ze de wereld recordhouder van het ras mbt kampioenstitels.

Toen ze 4 jaar was heeft Shanti ruimte in de ring gemaakt voor haar kleine zusje en heeft ze een nest fantastische pups gekregen en 2 jaar later werd ze de trotse mama van Dwayne. Ze vindt het nog steeds heerlijk om in de spotlights te staan, maar speelt toch het liefste in het bos met Vincent, Chanel Dwayne en Pooh!

...en ze heeft als enige de piveleges om 's nachts op naast mijn bed te slapen :-)

 

 


 

Shanti means "inner peace' in Sanskrit.

Shanti mantra:

Oṁ Sahanā vavatu

sahanau bhunaktu

Sahavīryam karavāvahai

Tejasvi nāvadhītamastu

Mā vidviṣāvahai

Oṁ Shāntiḥ, Shāntiḥ, Shāntiḥ.

Om! Let the Studies that we together undertake be effulgent; Let there be no Animosity amongst us; OM. Peace, Peace, Peace.