Klus team

op .

Ons klusjes team was druk... 

We wonen alweer 12 jaar in dit huis, dus werd het eens tijd voor een nieuw kleurtje in ons 'hondenhuis'. De afgelopen weken zijn we 'samen' aan de slag gegaan...

Het roomgele plafond, werd lavendelblauw. En de orange 'dorset cream' muren zijn nu Blueberry dream. Bij het klussen is Shanti altijd mijn trouwe compagnion. Of ik nu een kwast, een decoupeerzaag of een boormachine gebruik, ze ploft altijd aan mijn voeten neer (of onder het trapje) Het gevolg is dat ze wel eens een spetter opvangt, maar dat blauw past best goed bij haar mooie grijze vacht, toch?

Ook Dwayne wacht geduldig tot ik klaar ben, maar ligt gelukkig wel op veilige afstand van de verfpot. De anderen zijn slim, en kijken meestal toe vanuit de keuken.

Als de muren dan een nieuw kleurtje krijgen, dan is de stap klein om ook maar meteen een kastje te vervangen. Shanti ligt met haar snoet in de Ikea handleiding en controleert de boutjes. Het lastigste project was om alle 61 kampioenstitels nu eindelijk eens allemaal te ordenen en wat netter op te hangen. Ze zijn eerst allemaal gelamineerd, zodat het vocht het papier niet meer kan aantasten, en dmv aluminium strips aan de muur hangen ze nu kaarsrecht te pronken.

Tot slot voor alle honden een mooi nieuw bed besteld, want als je slaapkamer wordt gepimpt kan dat natuurlijk niet achterblijven. Het dikke luxe XXL bed voor Vincent bleek zo riant.... dat zijn kenneldeur niet meer open kon! Hahaha, wat een stunt... dus heb ik de panelen iets anders neergezet. Nu heeft hij en ruimere kennel en kan hij 's nachts óp-, of náást zijn bed kan gaan liggen. De rest van de dag lopen de honden natuurlijk gewoon in huis, net als altijd. 

De nieuwe kleurtjes staan leuk en fris, dus we kunnen er weer een tijd tegen!