Puppy Play Date

op .

 

Na alle gezellige zondagmiddagen was het ff afkicken...

de Top Sport Pups waren verhuist en iedereen was druk met zijn/haar puppy opvoeding en socialisatie. We hebben leuk contact via onze Youandi Facebook groep en de foto's en filmpjes komen met grote regelmaat voorbij. 

Maar ondanks alle lol met foto's en ervaringen die we digitaal delen, is het natuurlijk veel leuker om elkaar weer eens 'live' te zien. De stambomen & DNA certificaat waren binnen, dus een mooie gelegenheid om samen af te spreken. Erik (Youandi Fairplay) en Demi (Youandi Out Of Your League) wonen inmiddels in het buitenland, dus konden ivm de lange afstand niet aanwezig zijn. Fay en Joop waren verhinderd, maar toch konden we met 6 Sporters aan de wandel gaan!

Phil, Cooper, Snowy, Disney, Dacey en Keet maakte er een dolle boel van bij de Maasduinen. Zand en water zorgden ervoor dat ze er snel uitzagen als een stelletje bandieten en de pret was vast en zeker tot aan de overkant van het Reindersmeer te horen. Toen ze uitgeraasd waren zijn we weer teruggelopen, en vielen de Sporters allemaal op een plekje onder de stoelen van de baasjes op het terras. Keurig opgevoede pupjes! Wij babbelden nog wat na, en kijken nu alweer uit naar de 'grote reunie'.

In het najaar gaan we weer met de héle familie wandelen.... datum en locatie staan nog niet vast.

Tags: Sporters Puppy